Open Monumentendagmarkt in de Pandhof

In de Pandhof kunt u kennis maken met de volgende verenigingen, stichtingen en erfgoedpartijen:

Vereniging Oud-Utrecht heeft als doel de geschiedenis van stad en provincie Utrecht levend te houden en ons cultureel erfgoed te bewaken. Dit doet ze door uitgave van een tijdschrift en jaarboek, het organiseren van lezingen etc.

Broer en De Bruyndoet historisch onderzoek en geeft (in eigen beheer) publicaties uit over regionaal- en lokaal-historische onderwerpen, met name de kerkelijke en monastieke geschiedenis van Utrecht en de Middeleeuwen.

Gemeente Utrecht, Afdeling Erfgoed is verantwoordelijk voor het Erfgoedbeleid van de gemeente Utrecht, de uitvoering daarvan en de voorlichting daarover.

Utrechts Klokkenluiders Gildeluidt de klokken van de Domtoren en andere oude binnenstadtorens en vraagt aandacht voor het handmatig luiden van de klokken.

Martin Minjon (fotograaf) – presenteert zijn Utrechtse fietsposters, t-shirts en ansichtkaarten. Dit jaar verschijnt er een nieuw ontwerp van Martin Minjon voor de Vuelta 2020 in Utrecht.

Gilde Utrechtstichting van ruim 200 vrijwilligers voor het verlenen van allerlei diensten in en rondom de stad Utrecht. Richt zich in het bijzonder op vijftig-plussers, die hun kennis, kundigheid en ervaring willen overdragen.

Historische Kring Tolsteeg-Hoograven is o.a. gespecialiseerd in de wandtegelfabricage van Utrecht en publiceert daar regelmatig over, zoals in het boek ‘Utrechtse Tegels 1600 – 1900’.

« Terug naar Open Monumentendag markt

icon Open Monumentendag markt
Open Monumentendag markt

Soortgelijke activiteiten

Open Monumentendagmarkt in de Pandhof